Featured Artists

In deze virtuele expositie vind je de featured artists van dit moment bij Apunto Gallery, met aansprekende actuele kunstwerken. Dwaal met je muis langs de kunstwerken en klik erop voor meer informatie. Betreed hierboven de virtuele expositieruimte.

Karolien Hamers

Karolien Hamers

Karolien Hamers (Genk, 1982) is primair een in situ kunstenares die voornamelijk installaties maakt. Zij woont en werkt in de Afrikaanse buurt van Antwerpen, vlak bij het centraal station. Geboren en getogen in Belgisch Limburg, volgde Karolien na een opleiding tot theaterkostuumontwerper, de opleiding tot beeldhouwer aan de koninklijke academie voor schone kunsten te Antwerpen.

Bekijk Karoliens volledige profiel ->

Dirk Celis

Dirk Celis

Dirk Celis (1949) is een Vlaamse schilder en multidisciplinair kunstenaar die ook bekend is als acteur en regisseur. In zijn atelier in Berghem werkt hij vaak grote series uit die een bepaald concept of thema uitdiepen. Zo maakte hij 92 interpretaties van een zelfportret van Picasso: een voor ieder levensjaar, een serie over cellisten en een serie over de vrouw. Als plastisch kunstenaar is hij autodidact en hij volgde een opleiding aan de filmschool RITCS in Brussel en theaterschool Herman Teirlinck in Antwerpen. Celis was daarnaast als cultureel manager verbonden aan diverse culturele centra. Celis is ook bekend geworden als acteur. Ook heeft hij een aantal films geregisseerd.

Bekijk Dirk’s volledige profiel ->

Ben Bodt

Ben Bodt

Ben Bodt (Arnhem, 1943) is een begrip als het gaat om vakmanschap in realistische schilderkunst. Hij studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten Arnhem (1964-1967 en 1975-1978) waar hij zich ontwikkelde tot fotograaf, graficus en schilder. Hij woont en werkt in Arnhem als veelgevraagd kunstenaar van met name realistische stillevens die haast doen denken aan de producten van een zeventiende eeuwse meester.

De schilderijen en tekeningen van Ben Bodt zijn geliefd. Ook bij een breder publiek. Zo geliefd zelfs dat een aantal jaren geleden vijf van zijn olieverfschilderijen op paneel werden gestolen tijdens een expositie in Arnhem.

Bekijk Ben’s volledige profiel ->

Thomas van der Linden

Thomas van der Linden

Thomas Josephus van der Linden (1952) bezocht de kunstacademies van Tilburg en Maastricht en de Filmacademie in Amsterdam. Hij is een veelgevraagd graficus en schilder die in pastelkrijt, gouache, olieverf en glas in lood werkt maar ook collages maakt bijvoorbeeld. Zijn werk kenmerkt zich door een associatieve stijl die op een open wijze objets trouvés en werk van anderen integreert en parafraseert zonder ze zich toe te eigenen. Zijn werk is o.a. te zien in het Groninger Museum, het Stedelijk, het Van Abbemuseum en het Noord-Brabants Museum, werd ook aangekocht voor grote bedrijfscollecties en verscheen in diverse publicaties.

Bekijk Thomas’ volledige profiel ->

Ramón Gieling

Ramón Gieling

Ramón Gieling is een vooraanstaande schilder, fotograaf en cineast. Onder de noemer ‘Les favoris de la lune’ vindt je hier alle werken van Ramón samengebracht in een virtuele expositieruimte.

Dwaal door de werken van Ramón Gieling in deze virtuele expositie. Gebruik de pijltjes en je muis of klik op de schilderijen en andere werken om ze direct van dichtbij te bekijken. Via het menu kun je de expositie ook in volledig scherm modus bekijken.

Bekijk Ramóns volledige profiel ->