Retourneringsbeleid

Niet tevreden met uw aankoop? U kunt uw aankoop binnen 14 dagen na de factuurdatum retourneren door het in persoon terug te brengen dan wel gebruik te maken van de gespecialiseerde koeriersdienst. De verzendkosten voor de retour zijn voor uw rekening. Retouren worden alleen in ontvangst genomen wanneer hierover vooraf overleg heeft plaats gevonden en de retour vervolgens via e-mail is aangekondigd. Het werk kan alleen geretourneerd worden wanneer het in perfecte staat is en in de oorspronkelijke verpakking wordt aangeboden.

Terugbetaalbeleid

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde werk ontvangt u indien u voldoet aan de voorwaarden binnen 28 dagen het aankoopbedrag (minus de verzendkosten indien van toepassing) teruggestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer. U kunt er ook voor kiezen om een tegoedbon voor een nieuwe aankoop te kiezen in plaats van een refund per bank. Alleen werken waarvoor de volledige galerieprijs is betaald komen in aanmerking voor een refund. Aanbiedingen zijn dus uitgesloten.

Contact

Heeft u hulp nodig bij uw retournering? Neem dan contact op via het e-mailadres info [at] apuntogallery.com of per telefoon, op nummer: +31(0)26 – 840 28 26.