Home>Veelgestelde vragen (FAQ)
Veelgestelde vragen (FAQ)2019-10-16T14:15:00+02:00

Veelgestelde vragen (FAQ)

Antwoorden op veelgestelde vragen.

Staat het antwoord wat je zoekt er niet bij? Neem dan even contact op.

Kan ik ook pinnen?2019-10-16T14:18:50+02:00

Pinnen is mogelijk. Wanneer je ons op locatie bezoekt (op afspraak) en een kunstwerk wil aanschaffen kun je ook betalen met pin.

Via de website kun je betalen met iDeal.

Lees hier meer over alle betalingsmogelijkheden.

Kan ik ook kunst op afbetaling kopen?2019-12-26T20:48:47+01:00

Geselecteerde kunstwerken zijn ook op afbetaling beschikbaar. Bij de betreffende kunstwerken is een keuzemogelijkheid zichtbaar waarmee je kunt kiezen tussen betalen ineens of betalen in termijnen. Wanneer je kiest voor betalen in termijnen komt het totaalbedrag ongeveer 10% hoger uit. Je hebt het voordeel van behapbare termijnbedragen in plaats van een wat groter bedrag ineens.

In het verleden was het bij veel galeries mogelijk om zonder toeslag kunst in termijnen te betalen. Dit was mogelijk door een regeling van de Mondriaanstichting waarvoor ABN Amro garant stond. Deze regeling vervalt echter.

Je kunt ook kiezen voor de mogelijkheid van kunstuitleen. Dit heeft verschillende voordelen: je kunt het kunstwerk regelmatig ruilen voor iets anders en je spaart voor een eventuele aankoop. Dit alles tegen een kleine maandelijkse vergoeding.

Lees hier meer over kunstuitleen.

Kan ik ook kunst lenen (kunstuitleen)?2019-12-08T21:43:15+01:00

Ja het is mogelijk om lid te worden van onze kunstuitleen tegen een kleine maandelijkse vergoeding. Je gaat hiervoor een abonnement aan met een SEPA incasso machtiging. De voordelen zijn dat je spaart voor aankoop van een werk en dat je het werk regelmatig kunt omruilen voor een werk in dezelfde prijsklasse.

Meld je hier aan voor het lidmaatschap van de kunstuitleen ->

Je kunt ook kiezen voor afbetaling in plaats van een abonnement op de kunstuitleen. Wanneer je hier voor kiest betaal je het werk van je keuze af in een vooraf vastgesteld aantal termijnen.

Lees hier meer over afbetaling.

Kan ik ook contant betalen?2019-10-16T14:12:43+02:00

Contant betalen is mogelijk. Wanneer je ons op locatie bezoekt (op afspraak) en een werk wil aanschaffen kun je ook betalen met contant geld (of pin).

Via de website kun je betalen met iDeal.

Lees hier meer over alle betalingsmogelijkheden.

Kan ik ook betalen met iDeal?2019-10-16T14:04:39+02:00

Wanneer je online een werk aanschaft kun je betalen met iDeal. Dit geldt voor aanschaf van een werk ineens. Kies je voor een afbetalingsregeling of een kunstuitleen abonnement in plaats van betalen ineens, dan kun je ook betalen via iDeal. Je betaalt dan de eerste termijn plus eventuele verzendkosten. Daarnaast ga je hierbij een SEPA incasso machtiging aan voor het afschrijven van de toekomstige termijnen.

Kan ik als bedrijf ook kunst leasen (huur-koop)?2019-12-08T21:42:35+01:00

Speciaal voor bedrijven bieden we de interessante mogelijkheid om kunst te leasen. We kunnen je hier ook over adviseren. Je selecteert de werken en eventueel toebehoren die je mee zou willen nemen in een huur-koop. Op basis hiervan bepalen we samen een maandelijks termijnbedrag en leggen we de voorwaarden vast in een overeenkomst op maat.

Neem contact op voor een advies op maat ->

Of kies voor de kunstuitleen voor bedrijven ->

Op deze manier heb je tegen geringe maandelijkse lasten een of meer kunstwerken op kantoor of in de zaak. Na verloop van een vooraf vastgesteld aantal termijnen gaan de kunstwerken over in je eigendom.

Lees hier meer over alle betalingsmogelijkheden.

Is gratis verzending mogelijk?2020-01-20T20:52:18+01:00

Binnen Nederland verzendt Apunto gratis. Buiten Nederland gelden andere tarieven.

Let op: wanneer je om wat voor reden dan ook een pakket terugstuurt is dit voor eigen rekening via onze speciale koeriersdienst.

Go to Top