CAREL LANTERS – ‘Le Pli III’ – keramieken wandobject

CAREL LANTERS – ‘Le Pli III’ – keramieken wandobject

550,00 incl. BTW

‘Le Pli III’ is een keramiek van de hand van de bekende Arnhemse kunstenaar Carel Lanters, voorzien van een metalen ophang mechanisme aan de achterzijde, handgesigneerd en gedateerd.

Beschrijving

‘Le Pli III’ – Keramisch wandobject

‘Le Pli III’ is keramiek van de hand van de bekende Arnhemse kunstenaar Carel Lanters, voorzien van een metalen ophang mechanisme aan de achterzijde, handgesigneerd en gedateerd.

‘le pli’ is Frans voor: ‘de vouw’ en verwijst naar verhandelingen van de filosoof Gilles Deleuze over het werk van een filosoof uit de barok: Gottfried Wilhelm Leibniz.

Individuele lichtprojectie per object

Dit wandobject was samen met vijf zusterobjecten onderdeel van verschillende exposities. Tijdens deze exposities werden verschillende motieven geprojecteerd op ieder van de objecten die daarop ieder een eigen patroon ontwikkelden.

Wanneer u dit object of een van de andere vijf objecten aanschaft, ontvangt u hierbij een door de kunstenaar vervaardigde eigen individuele lichtprojectie voor uw object.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van tijdens de exposities gebruikte motieven ter indicatie van wat u kunt verwachten:

Projectiepatronen voor wandobjecten

Wandobjecten met projecties

Extra informatie

Gewicht 3,3 kg
Afmetingen 18 × 23,5 × 40,5 cm
Jaartal

2021

Bijzonderheden

gedateerd, handgesigneerd, titel handgeschreven

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant