YVONNE DE RIDDER – Keramisch beeld “Clumsy Woman”

2.650,00 incl. BTW

“Clumsy Woman” is een levensgroot keramisch beeld met een oppervlaktebehandeling in olieverf en was die het een levensechte textuur geeft. “Clumsy Woman” stelt een vrouw voor die een “ongemak” ervaart en maakt onderdeel uit van een serie vergelijkbare beelden rond dat thema “ongemak”. Het kan als wandobject opgehangen worden.

MPN: YR0002 Artikelnummer: YR0002 Categorieën: , , , , , , Tag:

Beschrijving

“Clumsy Woman” is een levensgroot keramisch beeld / wandobject met een oppervlaktebehandeling in olieverf en was die het een levensechte textuur geven. “Clumsy Woman” stelt een vrouw voor die een “ongemak” ervaart. Het kan opgehangen worden als wandobject en maakt onderdeel uit van een serie vergelijkbare beelden / wandobjecten rond dat thema “ongemak”.

De wijze waarop de samengestelde lichaamsdelen zijn geplaatst en de aangebrachte huidlaag, waarin de talrijke kleuren subtiel zichtbaar zijn, leveren een anatomisch, vervreemdend en vervormend beeld op. “Clumsy Woman” is een autobiografische werk.”Clumsy Woman” heeft alles te maken met hoe de kunstenares zich een aantal dagen voelde na een nacht dansen. Het beeldt het niet willen accepteren van het ouder worden uit en de gevolgen daarvan op het wat ouder wordende lichaam.

Het keramische beeld is gemonteerd op een paneel dat tegen een muur gemonteerd kan worden.

Yvonne de Ridder over haar werk:
“Mijn huidige beelden zijn brokstukken vrouw, die vervolgens worden samengevoegd, alsof het een puzzelstuk betreft.”

Lees hier meer over Yvonne en haar werk.

Extra informatie

Afmetingen144 × 120.5 × 35 cm
Jaartal

2019

Bijzonderheden

gedateerd, handgesigneerd

Maten werk zelf (hxbxd) in cm.

144×120,5×35

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant